+34 34 972 67 45 19
 • Gaudeix

  d'un entorn privilegiat

  A qualsevol dels nostres tres càmpings ubicats a les millors zones de la Costa Brava.

 • Gaudeix

  d'un entorn privilegiat

  A qualsevol dels nostres tres càmpings ubicats a les millors zones de la Costa Brava.

 • Gaudeix

  d'un entorn privilegiat

  A qualsevol dels nostres tres càmpings ubicats a les millors zones de la Costa Brava.

Cadena Europ, els teus millors Càmpings a la Costa Brava.

Nosaltres

Betsa, Cadena Europ, els millors càmpings a la Costa Brava

Cadena Europ engloba diversos establiments turístics que es distingeixen per la seva alta qualitat en els serveis i instal•lacions, i pels seus emplaçaments singulars a la Costa Brava. Cadena Europ disposa de tres dels millors Càmpings de la Costa Brava situats davant de les platges més emblemàtiques. Cadena Europ, amb els seus càmpings a la Costa Brava, sempre s’ha distingit per la seva alta qualitat i especialització en oferir el millor a aquells que desitgin gaudir d’una estada en plena natura a la Costa Brava. Tots els seus càmpings es troben integrats en un bell entorn natural, gaudeixen dels millors serveis i de la proximitat a les platges i als centres turístics i d’oci de la Costa Brava. Tots els càmpings a la Costa Brava membres de Cadena Europ disposen de places per a Tendes, Caravanes i ofereixen també el lloguer de Mobile-Home i Bungalows, de qualitat i confortablement equipats.

L'Entorn

La Costa Brava, un entorn privilegiat

La Costa Brava és un destí de vacances altament atractiu, amb una llarga tradició turística. A la Costa Brava el visitant pot gaudir d’una multitud d’ofertes d’oci, gastronomia, cultura, esport, natura i paisatge. A la Costa Brava es troba l’equilibri perfecte entre la tranquil•litat del seu entorn natural i de tots els serveis que es necessiten per gaudir d’unes agradables vacances. Els càmpings a la Costa Brava que disposa la Cadena Europ, estan emplaçats en localitats que permeten al campista gaudir de l’entorn natural i del oci de les millors poblacions turístiques.

Serveis

La Cadena Europ ofereix els millors serveis als campistes.

Als càmpings de la Costa Brava de la Cadena Europ sempre trobarà unes instal•lacions i infraestructures de qualitat, còmodes, agradables i integrades dins un bell entorn natural. Les parcel•les i bungalows es troben a l'aixopluc de grans arbredes de pins mediterranis i frondosos arbres de la Costa Brava. L’entorn i la qualitat dels serveis dels càmpings a la Costa Brava de la Cadena Europ fan que siguin escollits com uns dels millors allotjaments per a famílies, joves o gent gran. Els càmpings a la Costa Brava de la Cadena Europ son càmpings oberts a tothom, i amb una especial atenció als criteris d’accessibilitat per a persones amb discapacitats o mobilitat reduïda. També disposem d'apartaments turístics de lloguer a primera línia de mar de les millors platges de la costa brava. El personal dels nostres càmpings a la Costa Brava, tenen per missió, fer que el visitant tingui la millor estada possible. El servei al client de qualitat i una atenció amable és el nostre lema. Vingui a comprovar-ho a qualsevol dels nostres càmpings a la Costa Brava de la Cadena Europ.

BETSA Oficina Comercial / Comercial Bureau: Carrer Nou, 139 entresòl – 17600 Figueres, Girona (Spain) Tel: 34 972 67 45 19 Fax: 34 972 67 44 95

bluemap consulting linkin